Batch Brieven

Vraag

Hoe kan ik als gebruiker Batch Brieven afdrukken?

Uitleg

In het pakket heb je de mogelijkheid om brieven aanmaken. Deze brieven kun je vervolgens afdrukken. Dit is beschikbaar voor de rollen (ass)vm, cijferadministratie, coach en examenbureau medewerker.

1. Ga naar Studievoortgang > Brieven.
  2. Klik op Batch Print
  3. De volgende pop-up wordt geopend:
  4. Selecteer een brief
  5. Filter de deelnemers. Dit kun je doen op basis van opleiding, groep of status.
  6. Klik op filter deelnemers. Er wordt dan een lijst getoond met alle studenten voor wie een brief wordt gegenereerd. Hier kun je eventueel nog mensen uitvinken.
  7. Klik op Print Batch.
  8. De brieven worden nu gegenereerd. Je kunt de pop-up sluiten waardoor je weer terugkeert in het overzicht ‘brieven’.
  9. Je krijgt een notificatie wanneer alle brieven zijn gegenereerd.
  10. Klik na het ontvangen van de notificatie op Overzicht van batch.
  11. Klik op de laatste kolom op download.
  12. Er verschijnt nu een zip-bestand met daarin alle Word documenten die zijn gegenereerd.
  13. Daarnaast is de brief automatisch aan de deelnemerkaart van de betreffende studenten toegevoegd.