Docent aan groep koppelen

Vraag

Hoe kan ik als gebruiker een docent koppelen aan een groep?

Uitleg

Binnen het programma dienen docenten gekoppeld te zijn aan groepen.

1. Log in
  2. Klik in het menu op School > Groepen. De lijst met reeds toegevoegde groepen verschijnt nu in beeld.
  3. Klik de groep aan waaraan je een docent wilt koppelen. Er verschijnt nu een pop-up in beeld met de Groepskaart
  4. Klik in het menu aan de linkerkant op Docent Vakken.
  5. Klik op Selecteer.
  6. De lijst met docenten verschijnt nu in beeld. De velden bieden de mogelijkheid om te zoeken binnen de lijst. Klik de docent aan die je wilt koppelen aan de groep. Er verschijnt dan een vinkje voor de naam van de docent.

7. Klik op Opslaan onderin het scherm.

8. De docent is nu aan de groep gekoppeld.