Inleverloket - Foutmelding uploaden bestand

Vraag

Als student wil ik een bestand uploaden, bijvoorbeeld in het inleverloket, maar dit lukt niet. Waar wordt dit door veroorzaakt?

Uitleg

Iedere gebruiker kan per keer een bestand van maximaal  100 MB uploaden. Indien je dit bestand toch wil uploaden adviseren wij te controleren of er grote afbeeldingen zijn opgenomen die je kunt verkleinen. Afbeeldingen die worden toegevoegd aan het portfolio, worden automatisch verkleind.