Netwerk - Studievoortgang en rooster van ander inzien

Vraag

Als docent wil ik de studievoortgang van mijn studenten inzien. Ook is het in sommige gevallen handig om het rooster van studenten of mede-docenten te kunnen bekijken. Hoe doe ik dit?

Uitleg

Het inzien van de studievoortgang of het rooster van anderen zijn functionaliteiten die niet voor alle gebruikers standaard aan staan. Je hebt hier specifieke permissies voor nodig. Als beheerder kun je deze aanzetten via:

Beheer > Permissies > selecteer juiste permissiegroep > Studievoortgang/ Traject van andere gebruikers bekijken

en

Beheer > Permissies > selecteer juiste permissiegroep > Rooster van anderen bekijken

Wanneer een gebruiker deze permissies heeft, kan hij via het menu '  Netwerk' de personen opzoeken waarvan hij het rooster of de studievoortgang wil inzien.