Chat - groepschat verlaten

Vraag

Ik maak intensief gebruik van de chatmodule en vind het prettig om mijn studenten op deze manier snel en eenvoudig te bereiken. Hierdoor heb ik inmiddels een lange lijst chatgroepen in deze functionaliteit staan en zou ik graag de groepen die ik niet meer gebruik willen verwijderen.

Uitleg

Het is niet mogelijk om een groepschat te verwijderen, maar het is wel voor iedere gebruiker mogelijk een chatgroep te verlaten. Volg onderstaande stappen om dit te doen.

1. Open de groepschat die je wilt verlaten.
  2. Klik op het icoontje links bovenin met een groepje mensen.
  3. Je ziet nu alle personen die aan deze chat deelnemen. Scroll naar beneden en klik op 'Gesprek verlaten'.