Content - Embedden PowerPoint

Vraag

Als docent werk ik veel met PowerPoint presentaties en ik zou deze graag willen embedden in mijn content, zodat studenten ze direct kunnen bekijken.

Uitleg:

Met embedden wordt bedoeld dat je een gedeelte uit een andere website of applicatie opneemt in jouw omgeving. Wanneer je een PowerPoint gaat embedded, houdt dit dus in dat de presentatie wordt opgenomen in jouw content en dat studenten dit direct in hun omgeving kunnen bekijken. Het is nu geen los bestand meer wat gedownload dient te worden.

Let op: wanneer je gebruik wilt maken van deze functionaliteit, dien je in bezit te zijn van een OneDrive account.

Volg onderstaande stappen in je OneDrive account:

1. Upload je PowerPoint presentatie in je OneDrive account
  2. Klik met je rechtermuis op het bestand en kies 'insluiten'
  3. Kopieer de 'embed code'

De volgende stappen voer je uit in de ELO omgeving:

1. Plak de embed code bij het plaatsen van een YouTube video
  2. Pas het volgende stukje aan in de code (dikgedrukt)

">https://onedrive.live.com/embed?cid=88A021319049DE03&resid=88A021319049DE03%21263&authkey=AP0prBzzuPTRVg8&em=2" width="402" height="327" frameborder="0" scrolling="no">

naar

">https://onedrive.live.com/embed?cid=88A021319049DE03&resid=88A021319049DE03%21263&authkey=AP0prBzzuPTRVg8&em=2" width="100%" height="327" frameborder="0">