[SVS] Release notes week 17 - 2019

In dit artikel lees je terug welke (generieke) bugs er zijn opgelost de afgelopen week. De klantspecifieke bugs die zijn opgelost, worden niet genoemd.


Optimalisaties

  • SURFconext signing key aangepast
    SURFconext heeft een migratie van de signing key vanaf 1 mei aangekondigd. We hebben dit aangepast voor de omgevingen waarvoor dit van toepassing is, zodat zij zonder problemen gebruik kunnen blijven maken van deze dienst.

Bugs

  • Intake - notitie op prospect kaart kan niet geopend worden
    Door een wijziging in de applicatie werd bij het openen van een notitie op de prospect kaart een verkeerde pop-up geopend. Doordat gebruikers geen recht hadden om de informatie in deze pop-up in te zien, verscheen de melding 'je hebt geen recht om deze informatie in te zien'. Vanaf heden wordt de juiste pop-up geopend en kunnen de gebruikers de notities weer inzien. 
  • Examendossiers (VAVO) - teveel vakken worden getoond in studentenoverzicht
    In het overzicht met vakken die studenten volgen binnen hun profielkeuze werden alle mogelijke vakken getoond. Hierdoor werd het overzicht heel groot en onoverzichtelijk. Dit werd veroorzaakt door een bug die is opgelost en vanaf heden worden enkel de vakken die de studenten daadwerkelijk volgen getoond in dit overzicht.