[ELO] Release notes week 14 - 2019

In dit artikel lees je terug wat er de afgelopen week beschikbaar aan nieuwe features beschikbaar is gekomen en/of welke (generieke) bugs er zijn opgelost. De klantspecifieke bugs die zijn opgelost, worden niet genoemd. 


Bugs

  • Peilstok 
    • Peilstok niet te openen
      Wanneer een student een ingevulde peilstok wilde openen op het moment dat één van de uitgenodigde personen was verwijderd uit de omgeving, ontstond er een foutmelding. Door een wijziging is dit probleem nu verholpen; wanneer een persoon die is uitgenodigd of de meting zelfs al heeft ingevuld, maar vervolgens uit de omgeving is verwijderd, blijft de ingevulde meting zichtbaar voor de student en wordt de verwijderde persoon ook nog gewoon getoond in het lijstje uitgenodigde personen. 
    • Ontbreken knop 'nieuwe meting starten'
      Er is in dit geval geen sprake van een bug, maar een inrichtingskwestie. Ter info is de toelichting in de releasenotes opgenomen. Op dit moment kan een student een docent uitnodigen voor het invullen van een meting van de peilstok. Hiervoor krijgt de student de permissie 'mag peilstok meting starten' en de docent de permissie 'mag uitnodigingen ontvangen'. Wanneer een gebruiker beide permissies heeft wordt de permissie 'metingen starten' overruled door de permissie 'mag uitnodigingen ontvangen'. Hierdoor verdwijnt de knop 'nieuwe meting starten'. Door de permissie 'mag uitnodiging ontvangen' te verwijderen bij de student, zal de knop weer beschikbaar zijn.