[SVS] Releasenotes week 13 - 2019

In dit artikel lees je terug welke (generieke) bugs er zijn opgelost de afgelopen week. De klantspecifieke bugs die zijn opgelost, worden niet genoemd.


Optimalisatie

  • Examenplan - Vorm bij exameneenheid kunnen opgeven
    De examenplan bouwer kan er per examenonderdeel worden opgegeven op welke manier het examen wordt afgenomen. De student weet hierdoor wat hij/zij kan verwachten. De exameneenheid vormen zijn vrij in te richten. De vorm van een exameneenheid is zichtbaar in het examenplan in de ELO en in de OER.

Bugs

Gedurende de week verhelpen we meerdere bugmeldingen. Hieronder lees je terug welke bugs we hebben opgelost. 

  • Intake - Formulier niet opgeslagen
    Als je bij een prospect in de intakemodule een formulier opent en invult, wordt de inhoud niet altijd opgeslagen. Dit ontstond omdat de sessie in de tussentijd werd afgebroken door een time-out.
  • Intake - Ontdubbelen van studenten geen onderscheid in hoofdletters
    Bij het ontdubbelen van studenten werd in de intake module onderscheid gemaakt tussen hoofd- en kleine letters. Hierdoor komt een student waarbij de achternaam met een hoofdletter is geschreven en dezelfde student met de achternaam met kleine letters is geschreven niet door bij het ontdubbelen. Vanaf nu wordt er geen onderscheid meer gemaakt tussen hoofd- en kleine letters bij het ontdubbelen.
  • Examenplan - Studenten niet zichtbaar bij zoeken via exameneenheden
    Bij het zoeken via Examenplan > exameneenheden ontbraken studenten, die wel aan de exameneenheid gekoppeld waren. Dit ontstond doordat het rechtstreeks koppelen van een examenonderdeel aan een rubriek binnen het examenplan niet werd ondersteund. Dit is aangepast en de studenten zijn nu bij zoeken via de exameneenheden weer zichtbaar.