[SVS] Release notes week 5 - 2019

In dit artikel lees je terug welke (generieke) bugs er zijn opgelost de afgelopen week. De klantspecifieke bugs die zijn opgelost, worden niet genoemd. 


Bugs

Gedurende de week verhelpen we meerdere bugmeldingen. Hieronder lees je terug welke bugs we hebben opgelost. 

  • BPV - Zoekfilter opleiding koppelen bij inschrijvingsperiode werkt niet meer
    Wanneer je in een aangemaakte inschrijvingsperiode aan de juiste doelgroep wilt koppelen, kun je dit via een koppeling aan een of meerdere opleidingen doen. Het zoekfilter dat je kon gebruiken om makkelijk de juiste opleiding(en) werkte door een fout niet goed. We hebben deze fout hersteld. 
  • Presentie - Kleur en legenda in presentie registratie komen niet overeen
    Presentie beheerders kunnen via 'presentie registratie' een overzicht bekijken van de geregistreerde presentie. De gebruikte categorieën in deze grafiek kwamen soms niet overeen met de legenda die naast de grafiek wordt getoond. We bewaren de categorieën en bijbehorende kleur vanaf nu in de sessie, waardoor de applicatie de juiste kleuren kan weergeven die overeenkomen in het overzicht en de legenda.  
  • Waarderingen > toetsoverzicht - Opdracht om rapporten af te drukken blijft hangen
    Vanuit het menu-item Waarderingen > toetsoverzichten kunnen rapporten gegenereerd worden die een overzicht van door de student behaalde resultaten weergeven. Het genereren van deze opdracht bleef hangen. De pdf generator kon deze niet genereren. Met een herstart is dit probleem verholpen.
  • Brieven - Batch-printopdracht wordt niet uitgevoerd
    Vanuit studievoortgang > brieven > batch print kan een bulk-opdracht voor meerdere brieven worden uitgevoerd. Deze opdracht resulteerde echter niet in een downloadbaar bestand. Dit probleem is verholpen, waardoor de brieven zonder problemen weer gedownload kunnen worden.