[SVS] Release notes week 4 - 2019

In dit artikel lees je terug welke (generieke) bugs er zijn opgelost de afgelopen week. De klantspecifieke bugs die zijn opgelost, worden niet genoemd. 


Bugs

Gedurende de week verhelpen we meerdere bugmeldingen. Hieronder lees je terug welke bugs we hebben opgelost. 

  • BPV - Stageplaatsing - Periode selecteren - Relatie selecteren bij student - interne fout
    Wanneer je in de stageplaatsingsronde een student wilde koppelen aan een relatie ontstond er een interne fout. Deze interne fout is hersteld zodat het weer mogelijk is om een student aan een relatie te koppelen. 
  • BPV - Voorkeuren - Relatiekaart inzien als student
    Indien een student een voorkeur voor een leerbedrijf heeft vastgelegd bij BPV > Voorkeuren dan was het mogelijk om op de relatie te klikken. Als gevolg hiervan werd de relatiekaart geopend en getoond aan de student. Dit was onwenselijk in verband met privacy. Vanaf nu kan om die reden de relatiekaart niet meer geopend worden door de student. 
  • Berichten - Inbox - Knoppen werken niet
    Indien je bij berichten > inbox berichten wilde verplaatsen, een nieuw map wilde aanmaken of op 'beheren' klikte dan gebeurde er niets. Er werd geen foutmelding gegeven. We hebben deze bug verholpen waardoor de knoppen weer gebruikt kunnen worden. 
  • BPV categorieën - Periode aanmaken - Einddatum niet gevuld
    Indien je bij pakketbeheer > instellingen > BPV categorieën een periode aanmaakt kun je een start- en een einddatum opgeven. Na het invullen van deze data en het opslaan van de periode werd de einddatum van de periode niet getoond bij BPV categorie > Periode, waardoor het leek alsof de data niet goed opgeslagen waren. De einddatum wordt nu ook in de lijst weergegeven.
  • Presentie - Presentie validatie - niet geregistreerde presentie werd niet getoond
    Indien je bij presentie validatie een periode en een docent invoert kun je controleren of deze docent nog presentie moet valideren binnen deze periode. Indien er bij bepaalde roosteritems gedeeltelijk wel en gedeeltelijk geen presentie gevalideerd was, werd dit roosteritem niet als resultaat getoond bij Presentievalidatie. We hebben een aanpassing doorgevoerd waardoor nu alle roosteritems waarbij de presentie validatie niet compleet is getoond worden in het overzicht. 
  • BPV gesprekken deelnemerkaart - weergave in HTML
    Indien je als BPV-beheerder gesprekken opende op de deelnemerkaart via Informatie > Mijn deelnemers, dan werden deze gesprekken in HTML-opmaak weergegeven. De instellingen van dit tekstveld zijn aangepast waardoor de tekst weer normaal wordt weergegeven. 
  • Examenplan - kolommen 'crebo' en 'uitstroomcrebo' worden verkeerd weergegeven
    Bij pakketbeheer > instellingen > templates voor beroepsspecifieke examenonderdelen werden twee kolommen foutief weergegeven. Daar waar 'uitstroomcrebo' getoond diende te worden werd het 'crebo' getoond en visa versa. We hebben dit hersteld waardoor de gegevens weer in de juiste kolommen worden gevuld.