[ELO] Release notes week 2 - 2019

In dit artikel lees je terug wat er de afgelopen week beschikbaar aan nieuwe features beschikbaar is gekomen en/of welke (generieke) bugs er zijn opgelost. De klantspecifieke bugs die zijn opgelost, worden niet genoemd. 


Optimalisaties

MBO - Centraal examineren - Inschrijven examen ELO enkel bij actieve eenheden

Om een student zich te laten inschrijven op examens, worden er in het SVS planbare eenheden aangemaakt (Pakketbeheer > Instellingen > Planbare eenheden). Nu bleek dat de student zich ook kon inschrijven op planbare eenheden die niet actief waren. Na een aanpassing wordt er gecheckt op de instelling actief/ inactief die wordt ingericht in het SVS. Alleen wanneer de planbare eenheid de status 'actief' mee krijgt, wordt deze zichtbaar voor de student. 


Bugs

Gedurende de week verhelpen we meerdere bugmeldingen. Hieronder lees je terug welke bugs we hebben opgelost. 

  • Beheer Content - Alleen door mij bewerkbare items
    De functionaliteit 'alleen door mij bewerkbare items' binnen het menu Beheer > Content zorgt ervoor dat je enkel de selectie content in beeld krijgt, waarvan jij ook bewerkrechten hebt. Hetzij doordat je eigenaar bent, hetzij doordat je bent toegevoegd als mede-ontwikkelaar. Deze knop bleek niet te werken, waardoor alle beschikbare content waar je inzagerechten op had zichtbaar bleven. 

    Let op: wanneer je als gebruiker de permissie 'mag alle content bewerken' hebt, heeft deze functionaliteit geen effect. Je mag tenslotte alle content bewerken.