[ELO] Release notes week 1 - 2019

In dit artikel lees je terug wat er de afgelopen week beschikbaar aan nieuwe features beschikbaar is gekomen en/of welke (generieke) bugs er zijn opgelost. De klantspecifieke bugs die zijn opgelost, worden niet genoemd. 


Bugs

Gedurende de week verhelpen we meerdere bugmeldingen. Hieronder lees je terug welke bugs we hebben opgelost. 

  • Centraal examineren - status wordt niet juist weergegeven
    Wanneer een student zich binnen de ELO in heeft geschreven voor een examen, werd de status 'bevestigd' weergegeven. Echter; de exameninschrijving was in het SVS nog niet goedgekeurd. Na een aanpassing werkt de functionaliteit zoals hij is bedoeld; na het inschrijven ziet de student de status 'aangevraagd'. Na het goedkeuren van de inschrijving in Trajectplanner, wordt de status 'goedgekeurd' ingeschreven. 
  • Centraal examineren - weergave inschrijving verkeerde studenten
    Wanneer een student zich binnen de ELO inschrijft voor een examen, wordt er bij meerdere studenten de status 'aangevraagd' getoond. Na doorklikken blijkt dat deze studenten zich niet hebben ingeschreven en kunnen zij alsnog hun eigen aanvraag doen. Na aanpassing in het pakket, wordt de status 'aangevraagd' enkel nog getoond bij de student die zich daadwerkelijk heeft ingeschreven.