Tools - Gebruikersaccounts

Vraag:

Hoe kan ik als Administrator inloggen als een andere gebruiker?

Uitleg

Wanneer je als functioneel beheerder vragen krijgt van gebruikers kan het handig zijn om met de gebruiker mee te kijken. In dit geval kun je gebruik maken van de tool 'Gebruikersaccounts'. Inloggen als een andere gebruiker doe je als volgt:

1. Log in met de rol administrator.
  2. Ga naar Pakketbeheer > Tools.
  3. Ga naar Gebruiker accounts, klik op onderstaande balk.

4. Het overzicht met alle gebruikersaccounts wordt geopend. Gebruik eventueel het filter om de gebruiker te zoeken als wie je wilt gaan inloggen.
  5. Klik op de regel van de gebruiker als wie je wilt inloggen.
  6. Trajectplanner geeft de volgende melding. Klik op OK om te bevestigen dat je als de geselecteerde gebruiker wilt inloggen.