Home - Portlets

Vraag:

Op de homepage zijn verschillende portlets beschikbaar. Hoe kan ik deze portlets beheren?

Uitleg

De homepage van SVS is naar wens in te richten. Er zijn meerdere portlets, ook wel tegels genoemd, beschikbaar. Het beheren van deze portlets gaat als volgt:

1. Log in
  2. Ga naar Home
  3. Klik op de knop portlets om te zien welke portlets beschikbaar zijn.

4. Klik op de portlet die je wilt beheren.
  5. Deze verschijnt dan op de homepage.
  6. Je kunt portlets vernieuwen (pijl 1), minimaliseren (pijl 2) of verwijderen (pijl 3).