Uitloggen

Vraag

Hoe kan ik uitloggen wanneer ik klaar ben met werken in de ELO?

Uitleg

Wanneer je wilt uitloggen zodra je klaar bent met werken in de applicatie, kun je dit heel eenvoudig via het profiel menu rechts bovenin de applicatie.

Daarnaast is het zo dat je automatisch wordt uitgelogd nadat je 2 uur niet meer actief bent geweest.

Uitloggen bij SSO

Het kan zijn dat jouw onderwijsinstelling gebruik maakt van SSO; Single Sign On. Dit betekent dat je binnen het systeem of de portal van de onderwijsinstelling kan inloggen met één gebruikersnaam en wachtwoord, waarna je kan doorklikken naar andere applicaties, zonder steeds opnieuw te hoeven inloggen. Je kunt desondanks wel uitloggen uit OnderwijsOnline, bijvoorbeeld als je bent inlogt op een uitleenlaptop of digibord.