Koppelingen per gebruiker

Vraag

Hoe kan ik de koppelingen per gebruiker tonen?

Uitleg

Bij het zoekfilter van gebruikers is het mogelijk om de koppelingen per gebruiker aan te zetten. Hierdoor kun je achter de gebruiker klikken op het symbool 'koppelingen' en zie je in een pop-up waar de gebruiker allemaal aan gekoppeld is.

1. Log in
  2. Klik in het menu op Pakketbeheer > Gebruikers
  3. Klik op de zoekbalk rechts bovenin.

4. De volgende zoekvelden worden geopend. Klik bij Toon koppelingen op 'Ja'
  5. In het overzicht van de gebruikers bij Pakketbeheer > Gebruikers staat bij iedere regel de kolom koppelingen achteraan. Als je deze aanklikt dan zie je in één oogopslag de koppelingen per gebruiker.