Rechten toekennen

Vraag

Hoe kan ik als gebruiker rechten m.b.t. intake toekennen?

Uitleg

Binnen het programma werken we met verschillende rollen. Aan die verschillende rollen kunnen rechten worden toegekend. De rechten kunnen worden ingesteld door de administrator.

1. Log in
  2. Klik in het menu op Pakketbeheer > Instellingen
  3. Vul in de zoekbalk 'intake' in om de resultaten te filteren.

4. Klik op het laatste plaatje achter intake rechten. Je kunt de instellingen dan bekijken en bewerken.

5. Het volgende scherm wordt geopend. Met de vinkjes kan worden aangegeven wie welke rechten heeft.