Kennisgeving Categorieën

Vraag

Hoe kan ik als gebruiker categorieën kennisgeving instellen?

Uitleg

1. Log in
  2. Klik in het menu op Pakketbeheer > Instellingen
  3. Klik in het zoekveld op presentie om de resultaten te filteren.

4. Klik in het menu op het derde icoon achter Kennisgeving categorieën

5. Er opent een pop-up genaamd; kennisgeving categorieën. Klik om nieuw op een nieuwe kennisgeving categorie aan te maken.

6. De pop-up Nieuwe kennisgevingscategorie opent. Vul de onderstaande velden in.

7. Klik op Opslaan en sluiten