VSV meldingen

Vraag

Hoe kan ik als gebruiker een VSV melding aanmaken?

1. Log in
  2. Klik in het menu op Presentie > VSV meldingen
  3. Klik op Nieuw
  4. Er verschijnt een overzicht van studenten. Klik op de gewenste student uit de lijst, of vul in de zoekbalk de naam van de student in om de resultaten te filteren.

5. Als je de gewenste student hebt aangeklikt opent er een pop-up genaamd, VSV Melding aanmaken. De melder en de studentgegevens worden automatisch gevuld. De verzuiminformatie moet wel worden ingevuld. Zie hiervoor onderstaande afbeelding.

6. Klik na het invullen van de velden op opslaan en sluiten

7. Er opent een scherm waarin je de VSV melder dient te selecteren.Dit kan door op de naam in de lijst te klikken. Het zoekveld kan worden gebruikt om de resultaten te filteren.

8. Klik op Verstuur VSV melding. De melding verschijnt nu in het overzicht. Deze melding kan bewerkt worden door erop te klikken.