Gesprekken vastleggen

Vraag

Hoe kan ik als gebruiker gesprekken vastleggen?

Uitleg

Gesprekken kunnen worden vastgelegd op de deelnemerskaart. Deelnemers kunnen deze gesprekken ook inzien. Ook hebben zij de mogelijkheid om hierop te reageren. Let op: Voordat je gesprekken kunt vastleggen dien je de volgende instellingen te doen.

• Bij pakketbeheer > Instellingen > deelnemerkaartrechten dien je vast te leggen wie de gesprekken mag zien.
  • Bij pakketbeheer > Modules die je de module Studievoortgang aan te zetten.
  1. Log in als docent
  2. Klik in het menu op studievoortgang > deelnemers
  3. Klik de student aan voor wie het gesprek zal worden vastgelegd. De zoekbalk rechts bovenin kan helpen met filteren in de lijst.

4. De pop-up genaamd studievoortgang van de desbetreffende student opent. Klik in het menu aan de linkerkant op gesprekken.
  5. Klik op Nieuw
  6. De pop-up genaamd Nieuw Gesprek opent. Hier kan een gespreksverslag worden vastgelegd. Ten eerste kan het onderwerp van het gesprek worden ingevuld. De categorie van het gesprek kan worden geselecteerd. De keuzes bestaan om het gesprek te tonen in de ouderportal en om het gesprek privé te houden. Het verslag kan ten slotte worden toegevoegd bij de gespreksmemo.
  7. Klik op Opslaan en sluiten. Het verslag is nu opgeslagen in de lijst en is terug te vinden onder het kopje gesprekken.