Planning traject deelnemer

Vraag

Hoe kan ik als gebruiker een traject van een deelnemer plannen?

Uitleg

Het plannen van een traject wil zeggen dat er voor de deelnemer een leerroute wordt aangemaakt.

1. Log in
  2. Klik in het menu op School > Deelnemers
  3. Klik op de deelnemer voor wie er een traject wordt gepland. De zoekbalken kunnen helpen bij het filteren.
  4. Er opent een pop-up genaamd, de deelnemerkaart. Klik binnen deze pop-up op Leerroute

5. Bij de bottum-down knop kun je de opleidingen selecteren waaraan de deelnemer is gekoppeld. Als er maar één opleiding gekoppeld is gebeurt dit automatisch.

6. Klik op vakken toevoegen aan de leerroute.
  7. Selecteer de gewenste vakken door een module te selecteren.

8. Kies in welk jaar dit vak gevolgd gaat worden.

9. Als het groene vinkje onder Actief staat dan is het vak actief. Dit kun je veranderen naar Inactief door erop te klikken.
  10. Aan de hand van het lege vierkantje rechts kunnen de vakken weer verwijderd worden door erop te klikken.