Opleidingen kopiëren

Vraag

Hoe kan ik als gebruiker een opleiding kopiëren?

Uitleg

Het is mogelijk om opleidingen te kopiëren. Dit kan op twee verschillende manieren; namelijk koppelen en importeren. Bij koppelen worden de gegevens meegenomen vanuit de opleiding waaruit gekopieerd wordt. Bij importeren wordt alleen de inrichting gekopieerd en niet gegevens die zijn opgeslagen.

1. Log in
  2. Klik in het menu op School > Opleidingen. De lijst met opleidingen verschijnt nu in beeld.
  3. Achter elke opleiding staan drie icoontjes. Klik op het middelste icoontje op de opleiding te kopiëren.

4. Het volgende scherm verschijnt in beeld. Je kunt nu twee keuzes maken. De eerste keuze is met betrekking tot de toetsen. Je kunt kiezen om toetsen te koppelen of toetsen te importeren. De tweede keuze is met betrekking tot de waarderingsopties. Je kunt kiezen uit het meenemen van de waarderingsopties per toets of het leeg laten van de waarderingsopties bij de nieuwe opleiding.

5. Klik op Kopieer opleiding om te bevestigen.