Periode aanmaken

Vraag

Hoe kan ik als gebruiker binnen een opleiding een periode aanmaken?

Uitleg

Binnen een opleiding kunnen verschillende perioden worden gekoppeld.

1. Log in
  2. Klik in het menu op School > Opleidingen
  3. Klik op de opleiding waarbinnen je een periode wilt aanmaken. Er verschijnt dan een pop-up, genaamd Opleidingsstructuur
  4. Klik in het menu aan de linkerkant op Perioden.
  5. Klik op Nieuw
  6. Er verschijnt nu een pop-up, genaamd Nieuwe Periode. De velden kunnen worden gevuld.
  7. Klik op Opslaan. Er is nu een nieuwe periode toegevoegd aan de opleiding.

Let op: dit is een functionaliteit die te gebruiken is binnen het SVS, maar niet wordt doorgestuurd de ELO.