Overzichten

Vraag

Hoe kan ik als gebruiker inzicht krijgen in de overzichten?

Uitleg

Als gebruiker is het mogelijk om een overzicht te krijgen van gegevens met betrekking tot bijvoorbeeld BPV, Intake en Overige.

1. Log in
  2. Klik in het menu op Informatie > Overzichten. Het volgende overzicht wordt geopend.
  3. Via instellingen kan je zelf een filter samenstellen waaraan het overzicht moet voldoen. Klik daarvoor op Instellingen
  4. De volgende velden kunnen naar wens worden ingevuld. Klik daarna op Opslaan

5. Nadat je het filter bij instellingen hebt aangemaakt kun je deze selecteren. Klik hiervoor op de bottom down knop onder filter.

6. Door op het sjabloon onder XLS te klikken wordt het overzicht uitgedraaid.