Agenda - Koppelen aan andere agenda

Vraag:

Als gebruiker wil ik mijn ELO agenda koppelen aan een andere agenda. Is dit een mogelijkheid?

Uitleg:

Op dit moment is het mogelijk om je E agenda te koppelen aan de Outlook agenda en Google Calendar.

Let op:

• Wanneer je hier gebruik van maakt, worden de items uit de ELO agenda getoond in Outlook of Google Calendar. De items uit deze agenda worden niet teruggestuurd naar de ELO!
  • Om technische redenen worden de agenda-items van deze week én de vier opvolgende wekenovergenomen in Outlook of Google Calendar.

Volg de volgende stappen:

1. Open het menu-item Agenda.
  2. Klik op de knop 'Abonneer'.
  3. Kopieer de link die verschijnt en voeg hem toe als internetagenda-abonnement aan Outlook of Google Calendar.